Kulturstokken i Gran og Lunner
Postadresse: Rådhusvegen 39 , 2770 Jaren
Besøksadresse: Hovsvegen 2, 2750 Gran
Epost: marta.tuff@gran.kommune.no Telefon: 61338 400, 91 78 16 80 • kontakt: Kontaktperson: Marta Tuff
Seniorkino - La La Land
Produksjonsliste
Program

Seniorkino - La La Land

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

"La La Land" er en godtepose av en film som skamløst leker med klassiske musikal-elementer fra Hollywoods gullalder på 40- og 50-tallet. Akkompagnert av et deilig soundtrack og ispedd lekre dansescener, utspiller det seg en tidløs romanse mellom den unge jazzpianisten Sebastian og Mia, som higer etter å slå i gjennom som skuespiller i drømmenes by.

Kort om filmen

La La Land begynner på samme måte som alt begynner i L.A.: På motorveien. Det er her Sebastian (Ryan Gosling) møter Mia (Emma Stone), med hissig tuting i en trafikkork. Begge går og bærer på de nærmest umulige drømmene som er karakteristiske for byen: Sebastian ønsker å leve av musikken sin, tradisjonell jazz, og Mia ønsker å bli skuespillerinne. Ingen av dem trodde at deres skjebnesvangre møte ville hjelpe dem til å ta sjanser de aldri ville ha tatt på egenhånd. Spranget de begge tar, mot hverandre og mot sine artistiske drømmer, skaper en henførende filmatisk verden i La La Land - en verden som med lys, farge, lyd, musikk og ord drar oss inn i ekstasen fra lykken vi jakter og sorgen over kjærligheten vi aldri kommer over.

La La Land ble nominert til flere priser, blant annet 14 Oscar-nominasjoner, det delt høyeste antall nominasjoner i historien. Filmen vant seks Oscar-priser, blant annet vant Chazelle prisen for beste regi, og ble med sine 32 år den yngste som noen gang har vunnet denne prisen. Han vant også to Critics' Choice Movie Awards for beste manus og beste regi, samt to Golden Globe-priser for beste manus og regi. La La Land vant totalt syv Golden Globes i 2017, som også var ny rekord.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Kulturstokken i Gran og Lunner

Multimedia og vedlegg

Bilder

Emma%20Stone%20og%20Ryan%20Gosling%20i%20La%20La%20Land.jpg
Annet
Trinn: Voksne - Voksne
Praktisk informasjon
Programlengde
2 timer og 9 minutter
Maks publikumsantall
140
Arena / rom
Brandbu kino
Vedlegg
Arrangører
Arrangert av:
Kulturstokken i Gran og Lunner