Tilbake
Skriv ut

Danseoppvisning høsten 2020 (Asmund Grinaker og Marianne Sandaker) på omsorgsenhetene

Asmund Grinaker og Marianne Sandaker kommer og har danseoppvisning.


Datoer kommer ca 1. februar

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Kulturstokken i Gran og Lunner
  • Kunstnere/grupper: Asmund Grinaker og Marianne Sandaker
  • Idé/opplegg: Asmund Grinaker tlf 924 80  074, E-post: asmundgrinaker@mac.com

Om kunstner / utøver / gruppe

Asmund er tidligere norgesmester i standard- og latinamerikanske danser, og har sølv fra nordisk mesterskap.

Han har har vært profesjonell danser og koreograf i fem sesonger av Skal vi danse, med Susann Goksør Bjerkrheim, Liv Marit Wedvik, Hanne Krogh, Margrethe Røed og Maria Haukaas Mittet.

I tillegg er han skandinavisk og norsk mester i linedance. Han var også danser i Guri Schankes bidrag i Eurovision Song Contest, samt koreograf for Det Store Korslaget på TV2.

Asmund er utdannet allmenlærer, og underviser i dans ved Høgskolen i Oslo, avdeling for lærerutdanning og bachelor idrett.

Asmund har etablert seg som en svært populær kursholder, og holder kurs i hele Norge.


Marianne er tidligere konkurransedanser, men bruker nå tiden på eventer, show og undervisning. Du så henne i seneste sesong "Skal vi Danse?" på TV2!

Marianne startet å danse ved Grethe Bi's danseskole da hun var 4 år. Sammen med sin bror, Glenn Jørgen Sandaker, ble de anbefalt å begynne ved Det Norske Dansec...enter på Bislett i Oslo. Senere ble Follo Danseklubb opprettet og Marianne fikk her sin første ordentlig dansepartner og startet å konkurrere allerede da hun var 6 år. Med forskjellige partnere har det resultert i flere medaljer og deltagelser i store, internationale konkurranser. De 6 siste årene hun konkurrerte, danset hun med sin bror Glenn Jørgen Sandaker, som også har vært å se i "Skal vi danse?".

I 2007 var hun med i danseoppsetningen "Rhythm - is gonna get you", som gikk på Christiania Teater, og i 2008 var hun med på norgesturnéen av samme oppsetning.

I fire sesonger har hun vært med på TV2s storsatsing, "Skal vi danse?", hvor hun har danset med Ole Klemetsen, Cato Zahl Pedersen, gikk til topps med Atle Pettersen i 2011 og danset med Stein Johan Grieg Halvorsen (Steinjo) i 2012.