Tilbake
Skriv ut

Klassiske perler på omsorgssentrene våren 2021 (flyttet)

Sopran Gunda-Marie Bruce og pianist Ann Beate Solstad Eide er kjente for de fleste på Hadeland. Denne våren turneer de med sine klassiske perler.

Gunda-Marie og Ann Beate kommer en halv time før oppstart.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Kulturstokken i Gran og Lunner
  • Kunstnere/grupper: Gunda-Marie Bruce og Ann Beate Solstad eide

Om kunstner / utøver / gruppe


Gunda-Marie Bruce har sin utdannelse fra Operahögskolan i Stockholm, Barratt Due musikkinstitutt og Norges Musikkhøgskole.

Hun har bred erfaring som solist fra både inn- og utland og har sunget på store scener som Den Kungliga Opera, Drottningholm Slottsteater, Vadstena slott,  Bergen Nasjonale Opera og Den Norske Opera.

Gunda-Marie er en allsidig sanger og er en flittig brukt solist både innen kirkemusikk, musikaloppsetninger og på ulike event og høytidsseremonier. Hun er i tillegg blitt en populær konsertsanger og utmerker seg med sin unike sjarm, varme og lekenhet på scenen.

Ann Beate Solstad Eide er musikklærer på Hadeland videregående skole. Hun er aktiv som profesjonell musiker i samarbeid med frivillige eller andre profesjonelle utøvere, og holder en rekke konserter bla. i Hadeland kultursal, Hadeland Glassverk og Mariakirken på Granavollen for å nevne noe.