Tilbake
Skriv ut

En musikalsk lapskaus

Her er en liten presentasjon av opplegget: ​​​​​​​ 

Ingrid, Rosamund og Øyvind har arrangert flere kjente perler for sin besetning. I tillegg til sang vil dere få høre cello, kontrabass, piano og ulike gitarer.

De tar kontakt  ca en uke i forkant.  De ønsker å benytte piano i tillegg til egne instrumenter.  Publikum kan sitte i halvsirkel i forkant av utøverne.  Utøverne ønsker en intim konsert som baserer seg delvis på toveis kommunikasjon/sampill.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Kulturstokken i Gran og Lunner
  • Kunstnere/grupper: Rosamund Brown, Ingrid Eskeland Wesenberg, Øyvind Hovde
  • Idé/opplegg: Ingrid Eskeland Wesenberg,  Rosamund Brown og Øyvind Hovde

Om kunstner / utøver / gruppe

Ingrid Eskeland Wesenberg  er utdannet musikkpedagog og utøvende kontrabassist fra Norges musikkhøgskole og Universitetet i Agder. Hun har spilt kontrabass siden hun var 11 år gammel, og trives nå best med orkestermusikk og fri improvisasjon. Kontrabassen til Ingrid er eldre enn pappaen hennes og heter Omar.

Rosamund Brown, cello, har mastergrad i kammermusikk og er utdannet ved Manchester University, Royal Northern College of Music, Norges musikkhøgskole og Barratt Due musikkinstitutt. I tillegg til å være utøvende cellist er hun cello- og samspillspedagog ved Hadeland kulturskole. Hun har spilt i flere av de norske profesjonelle orkestrene, og har tidligere deltatt i strykekvartett på skoleturné med Rikskonsertene.

Øyvind Hovde er utdannet musikkpedagog og utøvende gitarist ved Universitet i Agder og Norges musikkhøgskole. Han har bred erfaring i ulike konstellasjoner som musiker - oftest innen rytmiske sjangre. Som musikkpedagog har han god erfaring som band- og gitarlærer.