Utforsk våre produksjoner og se hva som skjer!

Kulturstokken - Gran og Lunner

Kulturstokken i Gran og Lunner

Postadresse: Rådhusvegen 39 , 2770 Jaren

Besøksadresse: Hovsvegen 2, 2750 Gran

Telefon: 91 78 16 80, 613 38 400

E-post:marta.tuff@gran.kommune.no

Kontaktperson:Kontaktperson: Marta Tuff

Antall produksjoner: 7

  • Alle

Allsangstund høsten 2021

Musikk
Allsang med Inger Greftegreff Frydelund og Inger Jorstad.

Damekoret HIKK høsten 2021

Musikk
Damekoret HIKK er et lystig lite damekor som synger alle slags sanger og trives godt sammen. De øver hver uke på Trintom på  og gleder seg til å komme å synge for dere.

En musikalsk lapskaus

Musikk
Her er en liten presentasjon av opplegget: ​​​​​​​ Ingrid, Rosamund og Øyvind har arrangert flere kjente perler for sin besetning. I tillegg til sang vil dere få høre cello, kontrabass, piano og ulike gitarer.De tar kontakt  ca en uke i forkant.  De ønsker å benytte piano i tillegg til egne instrumenter.  Publikum kan sitte i halvsirkel i forkant av utøverne.  Utøverne ønsker en intim konsert som baserer seg delvis på toveis kommunikasjon/sampill.

Hadeland folkemuseum - høsten 2021

Kulturarv
Hadeland folkemuseum kommer til omsorgsenhetene.
HISTORISK VORSPIEL: en uformell historietime der vi følger Hadelands mektige historie, fra mjød til mikrobryggeriAlkohol har vært med oss siden tidenes morgen. Dersom du trodde mjød var noe vikingene drev med, må du tro om igjen. På Historiske vorspiel har vi satt oss fore å fortelle hele Hadelands spennende historie, gjennom alkoholen. På Historiske vorspiel får du servert Hadelandregionens historiske høydepunkter på 45 uformelle og morsomme minutter. Vi byr på vikingkonger, den mørke middelalderen, forbudstid, bryggerihistorie, hjemmebrenning, mikrobryggeri og selvfølgelig akevittens far, Christopher Hammer, drikkeviser og bygdesagn fra Hadelands bryggerier.​​​​​​​

Hadeland kulturskole - elevkonserter skoleåret høsten 2021

Musikk
Elever fra Hadeland kulturskole kommer med sine lærere og spiller og/eller synger for dere.
Detaljer om hvem som kommer hvor og tidspunkt kommer august/september.
Litt om kulturskolen:Hadeland kulturskole er en interkommunal kulturskole for Gran og Lunner kommuner med ca. 400 elevplasser og 23 ansatte.Vi gir undervisningstilbud til barn og unge ved kulturskolen på Granvang i Gran, og ved de aller fleste grunnskolene i Gran og Lunner kommuner.Kulturskolen samarbeider nært med korpsene og teatergruppene, og har undervisning i musikk, drama, visuelle kunstfag, og teknologi, musikk og media.Kulturskolen samarbeider også med grunnskolene om et undervisningsopplegg kalt Kulturskoletimen i Lunner kommune. Her reiser kulturskolens lærere rundt på skolene og gir undervisning i musikk, teater og kunst i samarbeid med lærerne i grunnskolen. Kulturskolen er arrangør av Ungdommens kulturmønstring (UKM) for Gran og Lunner. I 2015 - 17 arrangerte vi også UKM fylkesfestivalen i Oppland på Hadeland. Dette var et samarbeid mellom Oppland fylkeskommune, Jevnaker kommune, Hadeland videregående skole og Gran kommune/Hadeland kulturskole. 

Kunst verksted høsten 2021 - LHOS og Skjervum omsorgssenter

Visuell kunst
​​​​​​​Inge Lauwers tar kontakt i god tid før oppstart for ha dialog om tilpasset opplegg for gruppene.LHOS og Skjervum deltar denne gangen.Datoer: onsdag  6. oktober LHOS og 7. oktober Skjervum  fra kl. 10.30 - en økt før lunsj og en etter lunsj på begge steder. 

Musikalsk møte høsten 2021

Musikk
Konsert med Karin Fristad akkompagnert av Ida Kristine Benoni. Det blir kjente Prøysenviser, litt musikal og bitteliten smule Piaf. Det hele bindes sammen av tekststubber. Det blir en humoristisk, vemodig konsert ikledd en fin høstdrakt. 
Uttrykksform
Tidspunkt
Åpne filter